COVID 19 VEILIGHEIDS MAATREGELEN

 
 
Het coronavirus verandert ieders gedrag. Ons hotel versterkt de preventie voor uw veiligheid en die van zijn teams. 
De receptie van het hotel is geopend van 07.30 tot 13.00 uur en van 17.30 tot 23.00 uur. Als u buiten deze uren moet aankomen, laat ons dan, indien mogelijk, uw aankomsttijd weten.
 
Het dragen van een masker is verplicht om zich in het hotel te kunnen bewegen, een afstand van een meter wordt aanbevolen en op de begane grond en op elke verdieping zijn er dispensers voor hydro-alcoholische gel verkrijgbaar.
 
Om het risico op besmetting te beperken, komen we alleen in uitzonderlijke gevallen in uw kamer tussenbeide. Gelieve ons te informeren over uw behoefte aan schoon linnengoed in de ochtend. 
 
Indien mogelijk laat u ons het tijdstip van het ontbijt weten tussen 07:30 en 10:00 uur om opstoppingen in de eetzaal te voorkomen. Het ontbijt wordt u aan tafel geserveerd, de keuze wordt voorgesteld op een document dat u bij aankomst wordt overhandigd.
 
Voorlopig is ons restaurant wegens de drukte in Lourdes gesloten. We kunnen echter wel een paar restaurants in de omgeving aanbevelen.
Tot slot zijn er aanvullende hygiënemaatregelen getroffen. Hier zijn een paar voorbeelden:
 
Het schoonmaakpersoneel reinigt niet alleen de kamers, maar desinfecteert ze ook na elke gast. 
De kamers worden pas 24 uur na het vertrek van de laatste gast opnieuw verhuurd.
Alle "high contact"-zones worden nu dagelijks behandeld met een extra krachtig ontsmettingsmiddel (openbare deurklinken, enz.).
 
Het ontsmettingsmiddel voor de handen is beschikbaar in alle gemeenschappelijke ruimtes voor uw gebruik. 
 
Het personeel is opgeleid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En we zullen ervoor blijven zorgen dat hygiëne en netheid een topprioriteit blijven in alle aspecten van onze activiteiten.
 
Aarzel niet om ons vragen te stellen - we zullen ze zorgvuldig beantwoorden.
 
Dank u voor uw vriendelijkheid en loyaliteit. 
 
Met al onze sympathie,